SHARING CIRCLE

I 2019 startede Anna Reinholdt konceptet Sharing Circle med ønsket om at skabe rum for samhørighed, selvudvikling og tillid. 

Sharing Circle er for dig som ønsker at være en del af et fællesskab hvor vi løfter hinanden, deler vores passion og kommer nærmere vores sande jeg. Alle vores møder vil starte med en guidede meditation, åndedræt og derefter reflektionsøvelser og til slut en delingsrunde. 

Sharing Circle er et gruppeforløb på 4 moduler over 4 uger. Vi mødes én gang om ugen i WOOM HQ hvor der vil være te, snacks og en smuk cirkel med puder, tæpper, mandala og ro. 

 

Sharing Circle bliver undervist af Anna Reinholdt

 

Forløbets opbygning og temaer:

UGE 1 - Drømme og ønsker

UGE 2 - Ryd op i dit sind

UGE 3 - Ryd op i dit liv

UGE 4 - Fulde potentiale 

 

Udtalelser: 

"Sharing Circle er et koncept for alle og det vil, ligegyldigt hvor du er i dit liv, være med til at plante et frø du kan spire fra. Spring ud i det og giv dig selv en stor gave af at møde andre smukke mennesker og dig selv, sammen med Anna. Hun vil være der til at guide og hjælpe jer hele vejen igennem og du vil så meget ikke fortryde at du har sagt ja." - Anna S.

 

“Hvor har det bare været et fantastisk forløb. Jeg er så glad for at have være med. Tak for at introducerer mig til den spirituelle verden, tak for at forstå mine tanker og følelser og tak for at hjælpe mig med at få det liv jeg drømmer om. Det er helt vildt hvor meget jeg har udviklet mig efter jeg startede på Sharing Circle. Jeg er et meget gladere, fattet og roligere menneske, end jeg var før. “ - Karla

 

"Tusind tak for en skøn måned. Jeg har virkelig nydt at brug hver torsdag i dit og de andre pigers selskab. Jeg er meget glad for det rum vi skabte sammen og at vi delte så åbent. Jeg lærte utrolig meget om mig selv og er blevet mere bevidst om hvad jeg ønsker i mit liv. Når jeg ser tilbage, så kan det helt undre mig at man ikke prioritere sig selv mere. At lytte til sig selv er det vigtigste vi kan gøre for at være der for andre. Tak for at åbne mine øjne for den spirituelle verden igen. 💛 Det er den bedste gave jeg har givet mig selv. " Victoria

 

 

“Jeg valgte at tilmelde mig sharing circle for at bryde nogle grænser, udforske min spiritualitet og arbejde med mig selv. Jeg fik alle mine forhåbninger og mere til opfyldt, da vi som hold hjalp hinanden til en dybere selvbevidsthed, og bla. fik ryddet op i nogle ting i livet, og gjort plads til noget nyt. Anna var en dygtig og behagelig guide igennem hele oplevelsen. Jeg anbefaler det meget til andre, der gerne vil gøre noget godt for dem selv.”

 

“Sharing circle var for mig som at komme ind i en helt ny verden. Jeg overskred en personlig grænse, men Anna og de andre på holdet gjorde alle følelser trygge fra start. Jeg gik altid fra en sharing circle med opløftet energi og tro på mig selv. Jeg kan kun anbefale sharing circle til andre - så magisk og lærerigt!”

 

“Jeg valgte at prøve Sharing Circle, fordi jeg søgte alternative måder at bekæmpe negative tankemønstre. Dét at sige ens tanker højt til mennesker, man ikke kender samt prøve løsningsmuligheder som blandt andet meditation gjorde, at jeg fik stor motivation til at bryde med gamle rutiner, jeg sad fast i. Det føltes som et trygt og varmt rum, hvor intet var forkert og alt det, man havde på hjertet blev taget seriøst. Jeg kan varmt anbefale at prøve det af!”