BETINGELSER & VILKÅR

WOOM ApS (CVR-nr.:43138820)

Produkter

Alle onlineforløb, online produkter, yoga hold, workshops og retreats udbydes af WOOM ApS.

 

Kontakt

Kontakt os via info@woomgroup.dk. Vi forsøger at besvarer alle henvendelser indenfor 48 timer.

 

Køb af online produkter, workshops, retreats og yoga hold.

Priserne er i danske kroner. Det fremgår tydeligt, om der er tale om en engangsbetaling, ratebetaling eller et løbende abonnement med løbende betalinger. Du modtager straks efter købet en kvittering via e-mail til den opgivne e-mailadresse.

Køb af online produkter, forløb, workshops, yoga hold og retreats hos WOOM ApS er ikke omfattet af fortrydelsesretten, ifølge Forbrugeraftaleloven, nærmere betegnet “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2, jf. § 9 stk. 2 nr. 2a.”

 

Rettigheder

Alle rettigheder til online produkter, abonnementer, events, treats, retreats, uddannelse og blog tilhører WOOM ApS.

Ved køb opnås én licens pr. købte produkt. Alle online produkter, forløb, workshops, yoga hold og retreats er personlige og må derfor ikke sælges, udlånes eller på anden måde videregives til tredjepart uden skriftligsamtykke fra WOOM ApS. Hvis dette skulle ske, vil det medføre et erstatningskrav samt et vederlag.

WOOM ApS forbeholder sig retten til at ændre dagsprogrammet, såfremt det er nødvendigt eller vil forbedre produktets kvalitet. Vi forbeholder os retten til at erstatte læreren med en anden lærer, hvis der mod forventning skulle opstå akut sygdom.

 

Aflysning

I tilfælde af aflysning på grund af force majeure, myndighedspåbud eller anden international eller national krise er der  mulighed for refundering.

Hvis køber har en lægeerklæring eller anden særlig grund for aflysning, så skriv til info@woomgroup.dk . Så vil WOOM ApS tage stilling til, om en refundering er mulig i den særskilte sag.

Hvis aflysning sker fra WOOM, vil der være mulighed for at vælge at blive tilbudt et nyt retreat eller workshop eller få pengene retur. 

Reklamation

Eventuelle fejl, mangler eller udfordringer skal meddeles senest 30 dage efter købet, således at WOOM ApS kan udbedre.