HVEM ER VI?

Anna er certificeret Living Yolates underviser fra Living Yolates Academy (2019) og Reiki healer fra Tine Elisabeth Larsen (2019). Living Yolates er en holistisk træningsform som kombinerer det bedste fra yoga, pilates, meditation, dans og energiarbejde. Jeg vil videregive min forståelse af den spirituelle verden og min holistiske uddannelse, med stor ydmyghed og dyb respekt for, at alle har forskellige behov. Mine ønsker er at inspirere dig til at leve et liv fyldt med kærlighed, omsorg og nærvær. Jeg har siden 2019 beskæftiget mig primært med unge piger og kvinder. Jeg har afholder 1:1 sessioner, forløb, retreats og workshops med fokus på at støtte den enkelte i at skabe det liv de drømmer om. I 2022 startede jeg Living Yolates Bloom Teacher Training for kvinder mellem 18-30 år, for dem som ønsker selv at blive certificeret underviser. 

 

 

 

 

Sofie er certificeret Living Yolates underviser, og yogainstruktør og har desuden en bachelor i Idræt fra Københavns Universitet. Jeg stiftede bekendtskab med yogaen i 2018 og følte med det samme en dyb forbindelse. I Januar 2023 startede jeg på Living Yolates Bloom teacher training med Mikkala Kissi og Anna Reinholdt som undervisere. En transformerende rejse, der har gjort mig endnu mere sikker på, at yoga og bevægelse, spiritualitet og en holistisk tilgang til krop og sind er et sted jeg finder meget ro i. I august 2023 startede jeg på endnu en uddannelse - en yogauddannelse undervist af Simon Krohn. Jeg elsker kombinationen af de to uddannelser jeg har taget. Jeg plejer at sige, at Living Yolates tog mit hjerte med storm, men yoga var min første kærlighed, jeg føler derfor at jeg behøver begge i mit liv. Jeg har en stor kærlighed til at undervise og formidle, og jeg  ser en stor ære i at kunne holde rum og skabe en tryg stemning for mine elever. 

 

 

 

Szaza er certificeret Living Yolates underviser fra Living Yolates Bloom Teacher Training, med Anna Reinholdt og Mikkala Kissi som undervisere (2022). Kort efter jeg færdiggjorde min uddannelse, startede jeg selvstændigt op med mit eget træningsunivers, Szaza Yolates. Siden dette har jeg undervist i Living Yolates, både med ugentlige klasser, til events og 1:1. Mit fokus i mine undervisninger er, at det skal være en luksuriøs og sanselig helhedsoplevelse; både visuelt, fysisk og aromatisk. Jeg elsker derudover, at skabe forbindelse mellem vores indre - det rolige og nærværende, og vores fysiske - det mere styrkende og intense muskulære arbejde. Det er vigtigt for mig, at mit rum er varmt, nærværende og trygt. Ved siden af min undervisning holder jeg enormt meget af, at være aktiv på daglig basis, primært gennem løb og cykling. 

 

 

 

 

 

Anne er uddannet jurist, yogalære hos Anne Goncalves i Sanselig yoga og coach på young rolemodels uddannelsen hos Mindjuice. Jeg fik en slem hjernerystelse tilbage i 2018, og dette var starten på en lang rejse ind af. Jeg blev tvunget til at give slip på hele min verden og bare være. Jeg fandt min egen vej igennem denne livskrise med hjælp af yoga, meditation og en holistisk tilgang til kroppen og sindet. Jeg ønsker at dele og inspirere andre til at favne dem selv i en travl hverdag, opbygge nogle dejlige rutiner og få mediteret og bevæget sig. Jeg tror virkelig på, at du kan ændre dit liv, ved at kigge ind af og opleve åbenbaringerne komme til dig - det vil jeg gerne støtte dig i.