OM OS

Anna og Anne har skabt WOOM, som er en holistisk livsstils platform med en intention om at motivere og uddanne dig til at leve dit bedste liv. Vi vil tilbyde online forløb, artikler inden for sundhed, skønhed, seksualitet og spiritualitet, samt træningsvideoer og meditationer. Derudover vil vi afholde inspirerende workshops og nærende retreats. 

 

 

 

Anna er certificeret Living Yolates underviser fra Living Yolates Academy og Reiki healer fra Tine Elisabeth Larsen. Living Yolates er en holistisk træningsform som kombinerer det bedste fra yoga, pilates, meditation, dans og energiarbejde (kinesisk medicin og zoneterapi). Jeg vil videregive min forståelse af den spirituelle verden og min holistiske uddannelse, med stor ydmyghed og dyb respekt for, at alle har forskellige behov. Mine ønsker er at inspirere dig til at leve et liv fyldt med kærlighed, omsorg og nærvær. Jeg har siden 2019 beskæftiget mig primært med unge piger og kvinder. Jeg har afholder 1:1 sessioner, forløb, retreats og workshops med fokus på at støtte den enkelte i at skabe det liv de drømmer om. 

 

  

 

 

 

 

  

 

 

 Anne er uddannet jurist, yogalære hos Anne Goncalves i Sanselig yoga og coach på young rolemodels uddannelsen hos Mindjuice. Jeg fik en slem hjernerystelse tilbage i 2018, og dette var starten på en lang rejse ind af. Jeg blev tvunget til at give slip på hele min verden og bare være. Jeg fandt min egen vej igennem denne livskrise med hjælp af yoga, meditation og en holistisk tilgang til kroppen og sindet. Jeg ønsker at dele og inspirere andre til at favne dem selv i en travl hverdag, opbygge nogle dejlige rutiner og få mediteret og bevæget sig. Jeg tror virkelig på, at du kan ændre dit liv, ved at kigge ind af og opleve åbenbaringerne komme til dig - det vil jeg gerne støtte dig i.