Krystalguide for begyndere

 

Hvis du føler dig nysgerrig på, hvordan du kan bruge krystaller, til at støtte der hvor du er i dit liv, har vi lavet en guide. 

Føler du dig stresset, umotiveret, træt, har du brug for fornyet energi, eller står du overfor en vigtig beslutning? Så kan du bruge krystallerne, deres energi og deres healende effekt til at støtte dig, der hvor du er. Krystaller siges at have forskellige energier, som kan bruges til et utal af ting, først og fremmest skal du blot mærke hvad du er tiltrukket af, hvad føles godt for dig, og tage den derfra. Det er meget individuelt hvilke krystaller man gerne vil have i sit liv, og hvilke effekter de kan have på dig. Det kan også være så simpelt som farven på en krystal, som tiltrækker dig til at købe den. Der er nok en mening med lige netop den farve har tiltrukket dig, så prøv at være nysgerrig, åben og intuitiv. Vi har valgt at fokuser på fem forskellige krystaller i denne artikel.

 

Ametyst - Renser negative energier i dine omgivelser

Denne populære krystal hjælper dig med at rense negative vibrationer omkring dig, samt hjælper med at åbne op for din intuition. Ametyst er god til dig, som har mange bekymringer og tankemylder især ved sengetid. Du kan med fordel om aftenen, hvis du ikke kan sove, lægge den på dit tredje øje – det punkt midt på panden imellem øjnene. Du vil måske opleve en ro, som hjælper dig med at slappe af, så du nemmere kan falde i søvn.

 

Citrin – Giver dig motivation 

Hvis du har brug for et boost på motivations-kontoen og at føle dig kreativ, er citrin krystallens energi måske noget for dig. Du kan tage krystallen med dig på en gåtur eller med i bad, så vil du kunne opleve en fornyet energi. Et nemt tip er at købe den krystal du er tiltrukket af for tiden i en lille størrelse, så du blot kan have den liggende i jakkelommen eller bukselommen.

 

Jade - Gør drømme til virkelighed.

Jaden symboliserer visdom og renhed. Det er harmoniens krystal. Hvis du føler du er ude af balance, og har brug for at føle dig centreret, kan jade-krystallen netop støtte dette. Hvis du har en drøm, kan en jade hjælpe dig med at få det ført ud i livet. Du kan sidde og manifestere din drøm, imens du holder jaden tæt på hjertet.

 

Labradorit – Nye begyndelser

Det siges at labradorit krystallen renser gamle traumer og angst, og hjælper desuden med fordøjelsesproblemer. Labradorit symboliserer også nye begyndelser, så hvis du føler, du sidder fast i noget, kan labradorit-krystallen hjælpe dig med at træde ud af gamle mønstre og tiltrække god energi og skabe succes med det du ønsker. Du kan have Labradorit liggende fremme i din vindueskam, have den med dig i tasken eller have den i hånden når du mediterer.

 

Rosenkvarts – kærlighedens krystal

Føler du dig alene? Så er rosenkvarts en rigtig god krystal for dig, og giver dig det, der skal til for at, du kan investere i dig selv. Denne kærlighedskrystal er også god for dig, som har brug for tilgivelse og hjælpe dig med at give dig den kærlighed til dig selv, som du fortjener. Den healer derudover også følelsesmæssige ubalancer. Rosenkvarts har en blid og rolig energi og vil være en rigtig god at prøve, hvis det er første gang du skal bruge en krystal.

 

En lille krystal ceremoni:

Du kan lave din helt egen ceremoni, hvor du tænder nogle stearinlys, og sætter dig ved dit yndlingssted i dit hjem, hvor du kan sidde uforstyrret. Lav en dejlig kop te, og gør omgivelserne hyggelige. Dernæst læg dine udvalgte krystaller i din hånd, og træk vejret helt ned i maven. Sæt en intention imens du trækker vejret. Forestil dig at denne intention bliver lagt inde i krystallen, som ligger trygt i din hånd. Bliv ved med at trække vejret, Mærk følelsen af den her intention, og forestille dig krystallens energi støtter dig i intentionen. Efter du har endt din meditation, vil intentionen kunne holde ved inde i krystallen, og den vil bære den energi du har lagt i den. Når du ser eller rør ved krystallen efter, vil du blive mindet om intentionen.

Rensning af dine krystaller:

Det er vigtigt at rense dine krystaller, da det ellers vil mindske deres effekt. Du kan rense dem i fuldmånelys ved at ligge dem i din vinduesskam når der er fuldmåne, så månens lys kan nå dem. Du kan også rense krystallens energi med hvid tørret salvie røgelse eller Palo Santo røgelse som stammer fra det hellige træ. En anden måde at rense krystallens energi, er at lave den førnævnte krystal ceremoni, således der kommer din egne rene intention i krystallen.

 

Krystaller kan bruges på mange forskellige måder, og det handler bare om at gøre det der føles godt for dig. Hvis du vil bruge meget tid på at sætte en intention i hver krystal og rense dem ofte, eller du blot har dem som pynt i hjemmet, fordi du synes de er smukke. Der er ikke nogen rigtig eller forkert måde. Husk du kan altid give din krystal videre til en du har kær, hvis formået du har brugt den til er gået i opfyldelse. Det er en fin måde at viderebringe energien, og du skal nok få energi tilbage på den ene eller anden måde fra universet. 

 

 

 

Billede af: @noell_crystals

Indsend en kommentar