BOOK WOOM

Du kan booke WOOM til dit næste event, workshop eller firmaarrangement m.m. Vi kan komme ud til jer eller vi kan stå for lokation alt efter hvad i ønsker.

 

Her er nogle eksempler på hvordan en oplevelse med WOOM kunne se ud:

 

BABYSHOWER
Vi kommer ud til jeres babyshower og skaber en smuk cirkel ceremoni, så den kommende mor virkelig kan føle sig set, holdt og mærke kærligheden fra alle hendes veninder. Pakken indeholder en guidet meditation og tre kærlige ceremonier til den gravide. Ceremonierne er en mother blessing, flying wishpaper og kærlighedsceremoni. Vi afslutter cirklen med at alle kan trække et kort, og alle får et lys med hjem de kan tænde for den gravide, når hun er i fødsel eller lige har født.
Vi kan skræddersy arrangementet til jer, således den opfylder jeres individuelle ønsker.

 

FIRMAARRANGEMENT
Vi kan komme ud til jeres næste firmaarrangement eller vi kan afholde det. Pakken kan skræddersyes til jeres behov. Det kunne bl.a. indeholde guidet meditationer, bevægelse og refleksionsøvelser. Intentionen er en dejlig behagelig oplevelse for dine kollegaer, hvor der er plads til ro, tryghed og tilstedeværelse. 

 

KVINDECIRKEL
Måske går du med ønsket om at skabe en helt særlig oplevelse for for eksempel dine nærmeste, din mødregruppe, strikkeklubben eller dine gamle gymnasieveninder. Vores ekspertise ligger i at skabe et trygt rum, en sanselig og smuk atmosfære og undervise i meditation, bevægelse og reflektion. Ved at åbne op for reflektion, skabes der rum for sårbarhed, åbenhed og deling. Det kan være med til at skabe dybere relationer mellem dem som er tilstede i cirklen. 
Som alle vores ydelser kan det skræddersyes til jeres ønsker og behov.

 

MEDITATION FOR VIRKSOMHEDER
WOOM tilbyder et tre måneders meditationsforløb, hvor vi kommer en gang om ugen og afholder en meditation. Det forebygger og reducerer stress, øger din koncentrationsevne, øger din empati og medfølelse, fremmer dit velvære samt gavner din mentale sundhed.  Vi tror på, at en fælles guidet meditation på ens arbejdsplads, vil kunne bidrage til bedre arbejdsmoral, sammenhold og effektivitet. Det er en investering fra jer, til at forbygge stress, udbrændthed og en general opgradering af folks mentale sundhed. 
 
 
Hvis du ønsker at høre mere så endelig skriv en mail til os på info@woomgroup.dk eller ring til 25461726.
 

 

Vi glæder os til at høre fra dig
Kærligste hilsner,
Anna og Anne 
WOOM